Heldenbar langer open

3
augustus
2018

Heldenland is ondertussen een begrip in Tienen. De Heldenbar is minstens even bekend. Wegens het grote succes wordt de uitbaatperiode met vier weken verlengd. De stad doet een nieuwe oproep naar de Tiense verenigingen. 

Samen met de opening van Heldenland werd er ook een mooie Heldenbar geopend, helemaal in de duurzame stijl van de Helden. De stad Tienen zorgt voor de infrastructuur, drank en versnaperingen. De verenigingen staan in voor de uitbating op woensdag-, zaterdag- en zondagnamiddag. Sommige verenigingen trekken voluit de Heldenlandkaart en openen meerdere dagen.

Wegens het grote succes zal de Heldenbar vier weken langer geopend zijn, tot en met zondag 30 september ’18. Tiense verenigingen kunnen zich kandidaat stellen bij de jeugddienst van maandag 6 augustus ’18 om 10.00 uur tot donderdag 9 augustus om 10.00 uur via een formulier dat tijdens deze inschrijvingsperiode te vinden is op www.tienen.be/ heldenbar-inschrijving (beschikbaar vanaf 6 augustus om 10.00 uur). Op het webformulier dient men de voorkeurperiode en de activiteiten die men eventueel wil organiseren door te geven.

Alle informatie is terug te vinden op www.tienen.be/heldenbar. Ook bij de jeugddienst kan men terecht met vragen.

Contact