Krokusaanbod voor de jeugd

22
januari
2019

Volgende week wordt de brochure met het krokusaanbod voor de jeugd in Tienen verdeeld bij de scholen. Het programma biedt sport, spel en cultuur op kindermaat. Inschrijven kan vanaf dinsdag 5 februari '19 om 18.00 uur via www.tienen.be/jeugdactiviteiten.

Geen tijd voor verveling tijdens de krokusvakantie! Op vrijdag 8 maart ‘19 kunnen kinderen tussen 7 en 12 jaar tijdens de ‘Heldenstieldag’ zelf ontdekken hoe de professionele helden van Tienen elke dag het beste van zichzelf geven. Zo kunnen ze leren van een brandweerman wat te doen bij brand, gewonde dieren verzorgen bij een dierenarts of het geheime recept ontfutselen van een echte kok! De activiteiten worden georganiseerd door de jeugddienst en zijn gratis.

De sportdienst richt van maandag 4 t/m vrijdag 8 maart '19 sportkampen in voor kinderen vanaf 4 jaar in het sportcentrum Houtemveld. Voor de kleinsten is er kleuterclub en kleuterzwemmen. Deelnemers vanaf 6 jaar kunnen tijdens de omnisportkampen kennismaken met heel wat (nieuwe) sporten waaronder lasershooten en Innogames. Daarnaast zijn er nog de bestsellers zoals dans, toestelturnen, zwemmen en skeeleren.

CC De Kruisboog programmeert de familiefilm ‘Janneman Robinson & Poeh’ op dinsdag 5 maart ’19 en de familievoorstelling ‘Pjotr en de wolfski’ op woensdag 6 maart ‘19. Ook de Jeugdboekenmaand valt dit jaar tijdens de krokusvakantie. De bib viert de ‘Vriendschap’ van vrijdag 1 tot zondag 31 maart ’19 met de startdag op zaterdag 2 maart en op woensdag 6 maart ‘19 een voorleesuurtje.

Meer informatie over het aanbod en de inschrijvingen is terug te vinden in de krokusbrochure, verkrijgbaar bij de stadsdiensten.

Inschrijven kan vanaf dinsdag 5 februari '19 om 18.00 uur via www.tienen.be/jeugdactiviteiten.

Contact