Maand van de Sportclub in Tienen

16
augustus
2019

Tijdens de ‘Maand van de sportclub’ in september zetten sportclubs in heel Vlaanderen hun deuren open. Ook in Tienen kan je van de sfeer komen proeven bij 21 sportverenigingen. Wie sport, beleeft meer! 

Sporten is nog leuker in een sportclub. Want daar word je begeleid door gekwalificeerde trainers die je helpen om nog meer plezier en resultaten uit je sportinspanningen te halen. Bovendien geniet je van de voordelen van professioneel materiaal. Maar het allerleukste zijn de vrienden die je er maakt. Dankzij die goede omkadering is de sportclub de ‘place to be’ voor al wie lang en regelmatig wil blijven sporten. 

Tijdens de ‘Maand van de sportclub’ van vrijdag 6 t/m maandag 30 september ‘19 kan iedereen ontdekken hoe goed onze sportclubs bezig zijn tijdens gratis trainingen en initiaties. In Tienen kan je terecht bij 21 deelnemende sportclubs. Het overzicht is terug te vinden op www.tienen.be/maandsportclub. 

Ga je sporten en ben je actief op sociale media? Gebruik #sportersbelevenmeer. Zo toon je hoe sportief Tienen is! 

De ‘Maand van de sportclub’ is een initiatief van Sport Vlaanderen. In Tienen zet de stedelijke sportdienst zijn schouders onder de organisatie.

Contact