Maand van de Sportclub in Tienen

21
augustus
2018

Tijdens de ‘Maand van de sportclub’ in september zetten sportclubs in heel Vlaanderen hun deuren open. Ook in Tienen kan je van de sfeer komen proeven bij 24 sportverenigingen. Wie sport, beleeft meer!

Je vindt sporten leuk? Het wordt nog plezanter in een sportclub. Want daar word je begeleid door gekwalificeerde trainers die je helpen om nog meer plezier en resultaten uit je sportinspanningen te halen. Bovendien geniet je van de voordelen van professioneel materiaal. Maar het allerleukste zijn de vrienden die je er maakt. Dankzij die goede omkadering is de sportclub de ‘place to be’ voor al wie lang en regelmatig wil blijven sporten.

Tijdens de ‘Maand van de sportclub’ van vrijdag 7 tot zondag 30 september ‘18 kan iedereen ontdekken hoe goed onze sportclubs bezig zijn tijdens gratis trainingen en initiaties. In Tienen kan je terecht bij 24 deelnemende sportclubs. Het overzicht is terug te vinden in de brochure.

De ‘Maand van de sportclub’ is een initiatief van Sport Vlaanderen. In Tienen zet de stedelijke sportdienst zijn schouders onder de organisatie. Op zaterdag 8 september ’18 kan je bijkomend tijdens de ‘Dag van de vrije tijd’ van 10.00 tot 16.00 uur gratis komen proeven van een heleboel sporten aan het Vrijetijdscentrum en in de Manege in Tienen. Meer info op www.tienen.be/dagvandevrijetijd.

Contact