Milo Meskens en SONS op Suikerrock

30
maart
2018

Milo Meskens en SONS komen op zaterdag 28 juli '18 de Belgische kleuren verdedigen op Suikerrock, naast de internationale kleppers Goo Goo Dolls, White Lies, Anouk en Alanis Morissette.

Milo Meskens speelt zaterdag 28 juli '18 op de 32ste editie van Suikerrock. Hij zette zichzelf op de kaart met zijn debuutsingle 'Here with me', een nummer dat meteen opgepikt werd door alle radiozenders, inclusief Studio Brussel waar hij laureaat was van de Nieuwe Lichting 2015. 'New Beginning' doet het zowaar nog straffer met 25 weken in de Ultratop en zelfs een nominatie voor Radio 2 Zomerhit.'Twenty One', een nummer dat hij uitbrengt op zijn 22ste verjaardag, wordt meteen tot Hotshot gebombardeerd en levert hem een MIA nominatie op voor ‘Hit van het Jaar’ en ‘Doorbraak’.

SONS, winnaars van de Nieuwe Lichting 2018 van Studio Brussels openen het festival op zaterdag op de Grote Markt. Hun inzending 'Ricochet' ketste de hele dag tegen de wanden van het jurylokaal. Belgische garagepunk met uithalen naar de klassiekers zoals Ozzy z’n ouwe band, weet u nog? Jong geweld, met veel goesting en een energielevel van duizend batterijen. 

Suikerrock vindt dit jaar plaats op 27, 28 en 29 juli '18. Dagtickets voor zaterdag en zondag, combitickets en kidstickets kan je vanaf nu aankopen via de Suikerrock ticketshop en Ticketmaster.