Nieuwe namen voor Suikerrock

29
maart
2023
suikerrock2023

Maak je klaar voor een indierockfeestje op zaterdag 5 augustus ’23, want Franz Ferdinand, GOOSE, The Haunted Youth, High-Hi en Berre vervolledigen de line-up. Samen met de eerder aangekondigde headliner Bastille, Arsenal en Jack Vamp & The Castle Of Creep wordt dit een niet te missen feestje.

De Schotse band Franz Ferdinand is goed voor talrijke awards en was al op verschillende grote festivals te zien, waaronder Rock Werchter, Glastonbury Festival en Coachella. Hun bekendste single ‘Take Me Out’ is intussen een gevestigde waarde tussen andere meezingers voor festivalpodia.

De Belgische elektrotrots GOOSE staat bekend om haar unieke sound en energieke podiumperformance en is intussen een vaste waarde op Suikerrock.

The Haunted Youth is sinds hun overwinning in De Nieuwe Lichting van Studio Brussel aan een serieuze veroveringstocht bezig. Laat je omverblazen door hun dromerig geluid.

Twee jaar geleden kon je High Hi nog aan het werk zien op Factory of Sweetness. Intussen zijn ze helemaal klaar voor de main stage van Suikerrock!

Openen doen we deze festivaldag met rijzende ster Berre. Hij werd bekend via TikTok maar heeft intussen al een gouden plaat op zak en werd ook genomineerd voor de Radio 2 Zomerhit met zijn debuutsingle ‘Say My Name’.

 

Tickets waren al beschikbaar via de Suikerrock ticketshop.