PISO Tienen CiTy-run op 19/10 in Tienen

5
oktober
2018

Loop op vrijdag 19 oktober '18 door de mooie gebouwen en monumenten van de stad tijdens de 'PISO Tienen CiTy-run'. Het parcours loopt o.m. door de theaterzaal van CC De Kruisboog, het stadhuis, enkele scholen en langs nog meer verrassende plekken!

De 'PISO Tienen CiTy-run' werd tijdens het Gala van de Tiense Troeven gebombardeerd tot event van het jaar. Een tweede editie van deze unieke loopwedstrijd kon dan ook niet uitblijven.

Tijdens de avondlijke city-run loopt het parcours over de speelplaatsen van 't Klein Atheneum en het Atheneum, door de tuin van het RZ Heilig Hart Tienen, de site van het Oud College Tienen, ijzerhandel Ponsaerts, de theaterzaal van CC De Kruisboog, rond het 25-meter bad van zwembad De Blyckaert, door het vroegere patronaat van Stichting M.M. Delacroix, Optiek Van Lindt, de ondergrondse parking van Fitness Life Style, het stadhuis, PISO Tienen en het stadspark.

Animatie, leuke opdrachtjes voor wie wil, dreunende DJ-beats: het wordt een onvergetelijke 'run through the city'!

Inschrijven voor de 'PISO Tienen CiTy-run' kan t/m maandag 15 oktober '18 en bedraagt 7,5 euro voor volwassenen (10 euro de dag zelf). Je kan kiezen tussen 5 of 10 km. Voor de kinderen is er een kidsrun. Zij mogen gratis deelnemen (van 6 tot 12 jaar).

Contact