Pop-up indoorspeeltuin '4kids2play' op 25/02

2
februari
2018

Kids tot 8 jaar kunnen op zondag 25 februari ‘18 hun hartje ophalen tijdens ‘4kids2play’. Deze pop-up indoorspeeltuin wordt van 10.00 tot 17.00 uur opgesteld in het sportcentrum Houtemveld. De activiteiten vinden plaats in maar liefst 3 sporthallen, goed voor 4.000 m² speelplezier!

De sportdienst van de stad Tienen en de ILV Sportregio Getevallei organiseren met ‘4kids2play’ een heuse pop-up speelplek in het sportcentrum Houtemveld in Tienen. Voor de allerkleinsten is er een discospringkasteel, klim- en klauterparcours, kindergrime, fietsparcours en ponycycling. De hersentjes worden gestimuleerd met puzzels en constructieblokken.

Speelvogels vanaf 6 jaar kunnen zich uitleven met hovercarts, survivalbanen, themakastelen, een airtrack, teamspelen en nog veel meer! Meezingen en -springen met populaire dansliedjes kan in de kinderdisco. Het belooft alvast een leuk feestje te worden.

De toegang voor kinderen bedraagt 5 euro en is voor baby’s, kruipertjes en volwassenen gratis. Inschrijven en betalen kan enkel ter plaatse op de dag zelf. Van ouders/begeleiders wordt verwacht dat ze in de buurt van hun kinderen blijven. Zelf meespelen, is natuurlijk nog beter!

Deze pop-up indoorspeeltuin biedt ook het ideale decor voor bv. een verjaardagsfeestje of een uitstapje met de jeugdvereniging. Omdat de kids hier menig uurtje slijten, is het toegelaten om je eigen picknick mee te brengen.

‘4kids2play’ is een organisatie van de ILV Sportregio Getevallei, een samenwerkingsverband tussen de gemeenten Geetbets, Glabbeek, Hoegaarden, Kortenaken, Landen, Linter, Tienen en Zoutleeuw. Vorig jaar brachten maar liefst 1.559 mensen, waaronder 755 kinderen een bezoekje aan deze mega indoorspeeltuin.

4kids2play
Zondag 25 februari ‘18 van 10.00 tot 17.00 uur
Sportcentrum Houtemveld, Sporthalstraat 12 in Tienen
Toegang: € 5 / gratis voor baby’s, kruipers en volwassenen

Contact