Marco Borsato en Niels Destadsbader op Suikerrock

1
maart
2019
Enkel superlatieven hebben we voor de twee nieuwe Suikerrock namen van zondag 28 juli '19: Marco Borsato en Niels Destadsbader!

En uitroeptekens, want punten zouden gewoon niet volstaan voor een man die in totaal maar liefst 14 keer de legendarische Kuip in Rotterdam uitverkoopt en daarmee The Rolling Stones het nakijken geeft. Suikerrock is dan ook bijzonder verheugd dat hij het festival dit jaar nog eens zal afsluiten! Show geven kan hij, gewapend met een schier eindeloze reeks hits uit al even uitstekende platen. Z’n laatste 'Thuis' staat inmiddels zo maar even 59 weken in de charts. Jouw zomer is zonet begonnen toch?

Net zoveel uitroeptekens voor Niels Destadsbader. Niels is razend populair: zijn jongste album '30' verkocht al ruim 60.000 keer en singles 'Verover mij' en 'Skwon Meiske' kregen allebei de Zomerhit medaille mee. Niels kaapte recent 5 MIA's weg, vulde afgelopen jaar twee keer het Sportpaleis en hij mag dat dit najaar nog eens drie keer overdoen. Hij zit inmiddels verankerd in de Vlaamse harten. Op zijn veroveringstocht doet hij Suikerrock aan op zondag 28 juli '19. Je moest nu al op de Grote Markt staan ... Gewapend met een spandoek vol uitroeptekens!

Haast je naar de Suikerrock Ticketshop of Ticketmaster en bestel jouw tickets voor deze nu al onvergetelijke avond in Tienen!