The Prodigy en Goose op Suikerrock

19
februari
2019

'The Prodigy' en Goose zorgen op zaterdag 27 juli '19 voor een knetterend feestje op Suikerrock!

Verwacht je aan een electrotsunami op zaterdag 27 juli. '19. Suikerrock kondigt de komst aan van 'The Prodigy' en Goose!

'The Prodigy' zijn de pioniers van de electrodance. Al sinds de prille ninetees, veroveren ze podia over de hele wereld, ongenadig, snel en hyperactief. Met het nieuwe album 'No Tourists' onder de arm, speelt de band van Liam Howlett met de geflipte frontman Keith Flint je deze zomer helemaal murw op het grote Suikerrockpodium. Met raveklassiekers zoals ‘Out of space’, ‘Breathe’, 'Firestarter', 'No Good' en 'Smack my bitch up' deden ze de grootste festivalpodia nog uren na hun passage natrillen. 

Na een pauze van 7 jaar zijn ze er nu weer om om precies hetzelfde te doen: magistrale electropunk met een welgemikte uppercut de wereld in sturen. Hier zal je echt geen seconde van willen missen!

Het Belgische Goose pionierde in eigen land met een unieke sound en een energieke podiumperformance. Goose zocht na het tweede album 'Synrise'  vrij snel in de Europese buitengrenzen op.  Ze bouwden een ijzersterke livereputatie op. Nationale en internationale pers goten de superlatieven met emmers uit boven de hoofden van deze Kortrijkzanen.  Sinds hun winst in Humo's Rock Rally in 2002 is het nooit meer bergaf gegaan. Als je ze op een affiche ziet staan, weet je dat je een dik uur een pletwals over je krijgt. Goose laat je uit je dak gaan met hun intense, opzwepende en gedreven electro-rock/punk geïnspireerde liveset.  Met ‘Goosenonstop’ hebben ze zichzelf anno 2019 heruitgevonden. Weg zijn de gitaren en het podium staat tjokvol keyboards en computers. Al hun songs en classics worden gemixt in één grote wervelende rave. Dat wordt zweten, straks op Suikerrock!!

Suikerrock vindt dit jaar plaats op 26, 27 en 28 juli '19. Dagtickets voor zaterdag en zondag, combitickets en kidstickets kan je vanaf nu aankopen via de Suikerrock ticketshop en Ticketmaster.