Tienen feest verder de zomer in

13
augustus
2018

De zomer is voorbij halfweg, maar dat betekent niet dat ‘Tienen Feest!’ er het bijltje bij neer gooit. Met ‘Vlaanderen Zingt’, ‘Matexi on Tour’ en ‘Apérotime’ valt er nog heel wat te beleven!

Vlaanderen Zingt

Zaterdag 25 augustus om 20.00 uur – Grote Markt

De Grote Markt in Tienen wordt weer omgetoverd tot een gezellig meezingpodium tijdens ‘Vlaanderen Zingt’! Smeer je stembanden en haal je beste toonladder boven met Vlaamse en andere klassiekers, van Abba, The Beatles en Willy Sommers over Noordkaap, The Black Eyed Peas tot Will Tura en Clouseau! Voor vocale ondersteuning zorgt zangkoor ’t Violierken uit Neerlinter. Het wordt een vrolijk volksfeest voor jong en oud!

Toegang gratis.

Matexi on Tour

Zondag 26 augustus - Grote Markt

Wielerliefhebbers worden op hun wenken bediend met o.a. een dernycriterium met de top van de Belgische wielrensters zoals Jolien D’Hoore! Tussendoor is er ook een dernyreeks voor mandatarissen en eentje voor ‘gentlemen’. Er is doorlopend animatie met muziek, een kidswielerdorp, volksspelen en Polly’s Ranch.

Toegang gratis.

Apérotime

Vrijdag 31 augustus van 17.00 tot 24.00 uur - Grote Markt

Apérotime is een gratis afterworkevent in open lucht om de Tienenaars samen te brengen met een lekker aperitiefje erbij. Het is meteen een ideale gelegenheid om de zomer feestelijk af te sluiten!

Toegang gratis. 

Contact