Tiense jeugdbewegingen gaan terug van start

10
september
2021
FOS
September is naar goede gewoonte de start van een nieuw werkjaar voor de Tiense jeugdbewegingen. De dienst jeugd en Huis van het Kind Tienen maakte een handig overzicht van de verschillende jeugdbewegingen die Tienen rijk is.
 
Meer dan 1.000 Tiense jongeren gaan wekelijks naar de jeugdbeweging om er hun vrije tijd door te brengen en vrienden te maken. Jeugdbewegingen zijn belangrijk. Het hele jaar rond zorgen ze voor leuke activiteiten en kampen voor kinderen en jongeren.
 
De coronacrisis was een serieuze spelbreker voor het verenigingsleven. Toch bleven de Tiense jeugdbewegingen hun creatieve en gemotiveerde zelf door allerlei online of coronaveilige activiteiten aan te bieden. Hierbij bleven de flexibiliteit en het engagement, die zo kenmerkend zijn voor de jeugdbewegingen, altijd overeind.
 
Begin september gingen de jeugdbewegingen opnieuw met een normaal werkjaar van start. Om kinderen en jongeren te helpen bij hun keuze, goot de dienst jeugd en Huis van het Kind Tienen alle jeugdbewegingen en hun gegevens in een overzicht, dat je hier kan raadplegen.

Contact