Word monitor bij speelplein Tintel

26
juni
2018

Je bent jong en je wil wat … Zoals monitor worden bij speelplein Tintel van de stad Tienen. Tijdens de schoolvakanties komen er meer dan 100 kinderen spelen op het speelplein in Tienen. Het zijn de monitoren die zorgen voor zotte ideeën, vrolijke spelletjes en lachende gezichten. 

De jeugddienst van de stad is op zoek naar enthousiaste en toffe monitoren voor speelplein Tintel. Vooral tijdens de paas- en zomervakantie zijn extra monitoren welkom. Monitoren werken 5 dagen per week en krijgen hiervoor 150 euro betaald. Het allerbelangrijkste is wel dat de monitorengroep een ongelofelijk toffe bende mensen is. Ze doen regelmatig activiteiten samen zoals een dagje Walibi. 

Zelf graag spelen en experimenteren is natuurlijk een voorwaarde om in aanmerking te komen. Om monitor te worden moet de zesdaagse cursus ‘Animator in het jeugdwerk’ gevolgd worden. Tijdens deze cursus wordt bekeken wat de basis van een goede begeleidershouding is, krijgt men extra inzicht in de leefwereld van kinderen, besteedt men aandacht aan EHBO … De cursus wordt aangeboden door de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk vzw, Koning Kevin vzw, Kazou … Na het het beëindigen betaalt de stad Tienen 100 euro van het deelnamegeld terug.

Enthousiaste jongeren kunnen ook eerst een weekje proberen of monitor worden hen écht ligt.

Geïnteresseerden die de cursus hebben gevolgd nemen contact op met de jeugddienst om opgenomen te worden in het monitorenbestand. Vanaf dan kan men uitgenodigd worden om aan de slag te gaan als monitor.

Contact