Nieuwe datum: Buitenspeeldag op 08/05

19
april
2024
230320_Buitenspeeldag_Vierkant

Omwille van het regenweer hebben we er een beetje langer op moeten wachten, maar op woensdag 8 mei is het dan zover: de Buitenspeeldag! Van 13.00 tot 17.00 uur wordt Heldenland omgetoverd tot een fruitig speelparadijs.

Tijdens de Buitenspeeldag op woensdag 8 mei ’24 gaan de schermen op zwart en worden kinderen en jongeren uitgedaagd om buiten te gaan spelen. In Tienen kunnen ze alvast hun hartje ophalen op Heldenland. Van 13.00 tot 17.00 uur wordt de speeltuin omgetoverd tot een fruitig speelparadijs.

Tien ‘eet meer fruit’-springkastelen brengen speelpret voor jong en oud. Zo zijn er de klimananas, de slingeraardbei en de rodeowatermeloen. Speelvogels kunnen zich wagen aan een perenmemory, waaghalzen aan een glijpartijtje op de glijbaanbanaan.

Dankzij een samenwerking met Collect & Go krijgen de kinderen gratis vers fruit. En wie zichzelf tot een vitaminerijk hapje wil transformeren, kan terecht aan de grimeer- en tattoostand of de haarstudio.

Zin in extra speelpret het hele jaar rond? Tienen telt maar liefst 20 speelterreinen, met Heldenland als blikvanger. Het volledige overzicht is terug te vinden op www.tienen.be/speelterreinen.