Speelpleinwerking Tintel

Speelpleinwerking Tintel

Speelpleinwerking Tintel biedt een uitgebreid speelaanbod aan op maat van elke leeftijd. De werking is opgedeeld in twee locaties: Tintel Mini (kleuters, Vrijetijdscentrum) en Tintel Maxi (lagere schoolkinderen, Rakkersveld).

Er wordt wekelijks gespeeld in een vrolijk thema. Op Tintel Mini wordt er vooral afgewisseld tussen creatieve spelletjes en begeleid vrij spel. De locatie heeft een aparte binnen- en buitenruimte helemaal op maat van de kleuters. Bij Tintel Maxi kunnen de kinderen al veel zelf bepalen wat ze leuk vinden. Meestal kunnen ze kiezen tussen een knutselactiviteit, een stadsspel, sport ...  

Begeleiding

De activiteiten worden voorbereid en begeleid door gemotiveerde monitoren. Ze hebben een cursus 'Animator in het jeugdwerk' achter de rug, volgen een agogische richting in het hoger onderwijs of hebben voldoende ervaring in het jeugdwerk.

Wanneer

Tijdens de paas- en zomervakantie.

Locatie

Tintel Mini: Vrijetijdscentrum, jeugddienst, Sint-Jorisplein 20 in Tienen.
Tintel Maxi: Rakkersveld, Torsinweg 12 in Tienen.

Inschrijven

Inschrijven kan via het online inschrijvingsprogramma of door een bezoekje te brengen aan de jeugddienst. Telefonisch of via e-mail inschrijven kan niet.

Inschrijven kan voor een halve of hele dag. Kinderen kunnen ‘s morgens gebracht worden tussen 07.30 en 09.00 uur en ’s middags tussen 12.30 en 13.30 uur. Afhalen kan ’s middags tussen 12.00 en 12.30 uur en ’s avonds vanaf 16.00 tot 17.30 uur.

  • Inschrijven paasvakantie kan vanaf dinsdag 10 maart om 18.00 uur.
  • Inschrijven zomervakantie kan vanaf dinsdag 5 mei om 18.00 uur.

Prijs

4 euro per halve dag.

Een inschrijving annuleren

Annuleren kan enkel tot een vooraf bepaalde datum, enkele weken voor de aanvang van speelpleinwerking Tintel. Nadien kan er enkel nog kosteloos geannuleerd worden mits voorlegging van een doktersattest dat binnen de week wordt bezorgd aan de jeugddienst.

Contact